AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Kahve falında camide ayakkabı çalmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına işarettir.

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiden ayakkabı çalmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, rahatsızlık vereceğine alamet eder.

Kahve falında camide ayakkabı çaldırmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiden tesbih çalmak iş hayatında saygı göreceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine tabir olunur.

Kahve falında camiden bir şey çalmak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına delalettir.

Kahve falında camiden para çalmak mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide ayakkabı kaybetmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir