AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide ayakkabı çalmak

Kahve falında camide ayakkabı çalmak

Kahve falında camide ayakkabı çalmak fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında camide ayakkabı çalmak gördüyseniz:

  • Bir teklif alabilirsiniz.

Kahve falında camiden ayakkabı çalmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide ayakkabı çaldırmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak bir sebeple sıkıntılarının artacağına, makamının tehlikeye gireceğine delalet eder.

Kahve falında camide ayakkabı çalmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, mali olarak küçüleceğine delalettir.

Kahve falında camiden para çalmak kısmetinin kapanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiden tesbih çalmak çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında camiden bir şey çalmak sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında camide ayakkabı kaybettiğini görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir