AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı çaldırmak

Kahve falında ayakkabı çaldırmak

Kahve falında ayakkabı çaldırmak sağlığın bozulacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı çaldırmak gördüyseniz:

  • En iyi seçimi yapabilmek için denge kurulması gerekiyor.

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, malların artacağına yorulur.

Kahve falında camiden ayakkabı çalmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların hallolacağına tabir olunur.

Kahve falında camide ayakkabı çalmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işarettir.

Kahve falında erkek ayakkabısı çalmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini çaldırmak umutlarının da tükeneceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı çalmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine inanılır.

Kahve falında birinin ayakkabısını çalmak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabını çaldırmak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir