AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide ayakkabı çaldırmak

Kahve falında camide ayakkabı çaldırmak

Kahve falında camide ayakkabı çaldırmak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yarasını saracağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulur.

Kahve falında camide ayakkabı çaldırmak gördüyseniz:

  • Gerekli şeyleri bir araya getirebilir, gerekli kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Kahve falında camide ayakkabı çaldırmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına alamet eder.

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında camide ayakkabı çalmak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında camiden ayakkabı çalmak kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında camiden bir şey çalmak manevi olarak ferahlayacağınıza, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiden para çalmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camiden tesbih çalmak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide ayakkabılarını kaybetmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir