AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiden ayakkabı çalmak

Kahve falında camiden ayakkabı çalmak

Kahve falında camiden ayakkabı çalmak büyük paralar kazanılacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, tövbe etmeye, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camiden ayakkabı çalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizle veya hayatınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir ya da rutinden sıkılmış olabilirsiniz.

Kahve falında camide ayakkabı çalmak işlerin günden güne artacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide ayakkabı çaldırmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak psikolojik olarak toparlanacağına, rahat geçinerek yaşayacağına işarettir.

Kahve falında camiden ayakkabı çalmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında camiden para çalmak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında camiden bir şey çalmak çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında camiden tesbih çalmak gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında camide ayakkabı kaybetmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir