AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuya düşmek

Kahve falında akarsuya düşmek

Kahve falında akarsuya düşmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulur.

Kahve falında akarsuya düşmek gördüyseniz:

  • Ses ayarı yeni bir sayfa açmada kilit rol oynayabilir.

Kahve falında akarsuya düşmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsudan düşmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında derin akarsuda yüzmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında akarsuya atlamak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, para sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Kahve falında yeşillik akarsu görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil akarsu görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına işaret eder.

Kahve falında temiz bir akarsu görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak akarsu görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir