AnaSayfa / Genel / Kahve falında masayı silmek

Kahve falında masayı silmek

Kahve falında masayı silmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masayı silmek gördüyseniz:

  • Size zorluk çıkartan bazı iş birliklerini veya ilişkileri hayatınızdan çıkartabilir veya vazgeçilmez olanlarla ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

Kahve falında masayı silmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında masanın tozunu silmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz masa silmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında masa silmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında masa sildiğini görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam masa silmek istediği projeleri yapamayacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunu silmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında fayans silmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, kazancın yetmez olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir