AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa silmek

Kahve falında masa silmek

Kahve falında masa silmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, huzursuzlukların son bulacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, üzüntü duyacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında masa silmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında masa silmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam masa silmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında masayı silmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz masa silmek borçların gittikçe artacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masanın tozunu silmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masa sildiğini görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında camları silmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin cam sildiğini görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir