Kahve falında fayans silmek

Kahve falında fayans silmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında fayans silmek gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınılmaması durumunda maddi, duygusal veya fiziksel sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında fayans silmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz fayans döşemek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında fayans temizlemek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, suç işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi fayans görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz fayans görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil fayans görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli fayans görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fayans döşemek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir