AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa sildiğini görmek

Kahve falında masa sildiğini görmek

Kahve falında masa sildiğini görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kısmetlerinin açılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, iyileşeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında masa sildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.

Kahve falında beyaz masa silmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ona emek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masanın tozunu silmek küskünlüklerin oluşacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masa silmek onlara hocalık edeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işarettir.

Kahve falında masayı silmek önünün kapanacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında cam masa silmek zor durumda kalacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında masa sildiğini görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine işarettir.

Kahve falında kapı sildiğini görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, işte başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında ev süpürmek silmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir