AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz masa silmek

Kahve falında beyaz masa silmek

Kahve falında beyaz masa silmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz masa silmek gördüyseniz:

  • Sizi memnun edecek şeyleri gerçekleştirebilmek için türlü sayıdaki seçeneğinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında beyaz masa silmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında masa sildiğini görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında masa silmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masayı silmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Kahve falında cam masa silmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masanın tozunu silmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kapı silmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında beyaz halı silmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir