AnaSayfa / Genel / Kahve falında masayı kırmak

Kahve falında masayı kırmak

Kahve falında masayı kırmak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, kudret ve destek olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, isteklerini yerine geleceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında masayı kırmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi başarabilir konumdasınız.

Kahve falında masayı kırmak günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına işarettir.

Kahve falında cam masa kırmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masa yapmak yeni yollara girileceğine, hayata daha sıkı tutunacağına işarettir.

Kahve falında masa örtüsü hediye almak yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine yorulur.

Kahve falında gümüş masa görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta masa görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında masaya örtü sermek kısmetinin kendinden yana olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında masa dolusu yemek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir