AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa dolusu yemek

Kahve falında masa dolusu yemek

Kahve falında masa dolusu yemek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, büyük takdir toplanacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, zahmet veren işlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masa dolusu yemek gördüyseniz:

  • Kendinizi siz olmadan çözülmesi zor bir durumun içerisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında masa dolusu yemek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında tencereler dolusu yemek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalettir.

Kahve falında tabak dolusu yemek görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu yemek görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oda dolusu yemek görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra dolusu yemek görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi dolusu yemek görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tabak dolusu yemek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir