AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş masa görmek

Kahve falında gümüş masa görmek

Kahve falında gümüş masa görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, engellerin ortadan kalkacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, sıkıntılarını çözeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş masa gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden büyük iyilikler görebilirsiniz.

Kahve falında gümüş masa görmek işlerin aksamayacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına inanılır.

Kahve falında renkli masa örtüsü görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz çalışma masası görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini nikah masasında görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masa hazırlamak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında masa yemek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında masanın kırıldığını görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında masaya beyaz örtü görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir