AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa yapmak

Kahve falında masa yapmak

Kahve falında masa yapmak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masa yapmak gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapılabilir.

Kahve falında masa yapmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında nikah masasından kaçmak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında masa başı iş görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masa temizlemek falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine yorulur.

Kahve falında yemek masasına oturmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına işarettir.

Kahve falında masa yaptırmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, doğru bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masa taşıdığını görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, dertlerden kurtulmaya yorulur.

Kahve falında masa atmak hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir