AnaSayfa / Genel / Kahve falında masanın tozunu almak

Kahve falında masanın tozunu almak

Kahve falında masanın tozunu almak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masanın tozunu almak gördüyseniz:

  • Hoş eşyalar alabilirsiniz.

Kahve falında tozlu masa görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masanın tozunu silmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, bahtın açık olmasına delalettir.

Kahve falında masanın tozunu almak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masa temizlemek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında içki masasında oturmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mor masa örtüsü görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında işyerinde masa görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masa dağıtmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, her geçen gün sorunların artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir