AnaSayfa / Genel / Kahve falında piknik masası görmek

Kahve falında piknik masası görmek

Kahve falında piknik masası görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendi işine kavuşacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında piknik masası gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Kahve falında piknik masası görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, anne duasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında piknik yapmak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine yorulur.

Kahve falında piknik yapanları görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında piknik gitmek duraklama yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında pikniğe gidememek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına inanılır.

Kahve falında kırda piknik yapmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalık pikniğe gitmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle piknik yapmak endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir