AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli masa görmek

Kahve falında kirli masa görmek

Kahve falında kirli masa görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, her gün daha fazla dolacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında kirli masa gördüyseniz:

  • Bir arkadaş ya da meslektaşınızın öneri veya tekliflerinin farklı nedenleri olabilir, dikkatle ilerlemekte fayda var.

Kahve falında kirli masa görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli masa örtüsü görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı masa sandalye görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında masa yemek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında masa hediye almak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında büyük yemek masası görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masa temizlemek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masa dolusu yemek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir