AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek masasına oturmak

Kahve falında yemek masasına oturmak

Kahve falında yemek masasına oturmak sağlık sorunları yaşanacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek masasına oturmak gördüyseniz:

  • Kısa bir zaman içerisinde aldığınız kararları yürürlüğe koyabilecek veya amaçlarınızı gerçekleştirme fırsatı elde edeceksiniz.

Kahve falında yemek masasına oturmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek masasında oturmak elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında masanın etrafında oturmak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında nikah masasına oturmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret eder.

Kahve falında masa oturmak muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine yorulur.

Kahve falında masa üstünde oturmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işaret eder.

Kahve falında masanın üzerinde oturmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir