AnaSayfa / Genel / Kahve falında masaya oturmak

Kahve falında masaya oturmak

Kahve falında masaya oturmak zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında masaya oturmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren konuları stres nedeni görmemeli kendinize güvenmelisiniz.

Kahve falında içki masasında oturmak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa etrafında oturmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemek masasına oturmak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında masa üstünde oturmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında masaya oturmak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, borcunu ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masanın üstünde oturmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nikah masasında oturmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip nikah masasına oturmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir