AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah masasına oturmak

Kahve falında nikah masasına oturmak

Kahve falında nikah masasına oturmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, engellerin aşılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nikah masasına oturmak gördüyseniz:

  • İnsanları kendilerinden korumak zordur.

Kahve falında nikah masasında oturmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giyip nikah masasına oturmak korkularından, kötü duygularından arınacağına, onu alkışlayacağına delalet eder.

Kahve falında nikah masasına oturmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında nikah masasında görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında nikah masasını terk etmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında birini nikah masasında görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında nikah masasından kaçmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Kahve falında nikah masası görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir