AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada yazı yazmak

Kahve falında masada yazı yazmak

Kahve falında masada yazı yazmak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, hasadının tarlasında kalacağına, dilediği gibi harcama yapacağına tabir olunur.

Kahve falında masada yazı yazmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde gelişmeler var.

Kahve falında masada yazı yazmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, atılan adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masada çalışmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir masada yemek yemek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında masada toplanmak çok uğraş vereceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masada tuz görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı delalettir.

Kahve falında masada içki görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masada yemek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir