AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada toplanmak

Kahve falında masada toplanmak

Kahve falında masada toplanmak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında masada toplanmak gördüyseniz:

  • İş veya para konularını fazla zorluyor olabilirsiniz, başarmanın ya da şartlarınızı oluşturmanın farklı yollarını kullanmakta fayda var.

Kahve falında masada toplanmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine delalettir.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kederden ve stresten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bir masada oturmak baht açıklığına ve şansın döneceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalettir.

Kahve falında masada tuz görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, yuva kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir masada yemek yemek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir