AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada yatmak

Kahve falında masada yatmak

Kahve falında masada yatmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, ileride çok zengin biri olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masada yatmak gördüyseniz:

  • Bir kadınla ilgili sevindirici bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında masada yatmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalık masada yemek yemek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında masada çay içmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde masada oturmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet eder.

Kahve falında masada ders çalışmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yeni bir eve sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masada oturup yemek yemek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir