AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada balık görmek

Kahve falında masada balık görmek

Kahve falında masada balık görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında masada balık gördüyseniz:

  • Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir.

Kahve falında masada balık görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı işaret etmektedir.

Kahve falında masada bardak görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle masada oturmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bir masada yemek yemek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masada yazı yazmak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masada tuz görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, para kazanmasına da vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir