AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada konuşmak

Kahve falında masada konuşmak

Kahve falında masada konuşmak işlerin yavaşlayacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masada konuşmak gördüyseniz:

  • Sizin için angarya olmanın üstüne çıkamayan işleri bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında masada konuşmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulur.

Kahve falında masada çalışmak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masada oturan adam görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalettir.

Kahve falında masada tuz görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına alamet eder.

Kahve falında masada bardak görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masada yemek yemek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir