Kahve falında masada bardak görmek

Kahve falında masada bardak görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, hasretliğin biteceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına inanılır.

Kahve falında masada bardak gördüyseniz:

  • Yalnız devam etmeniz durumunda beklemediğiniz kapılar aralanabilir.

Kahve falında masada bardak görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masada oturmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle masada oturmak bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işarettir.

Kahve falında işyerinde masada oturmak çevresinin genişleyeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında masada ders çalışmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir masada yemek yemek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz masada oturmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında masada yazı yazmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top