AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada yemek yediğini görmek

Kahve falında masada yemek yediğini görmek

Kahve falında masada yemek yediğini görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masada yemek yediğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin olanaklarını veya artılarını daha dikkatli gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında masada yemek yediğini görmek keyiflerinin yerinde olacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işarettir.

Kahve falında masada yemek görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulur.

Kahve falında aynı masada yemek yemek küs olduğu kişilerle barışacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir masada yemek yemek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük masada yemek yemek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masada yemek yemek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir masada yemek yemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, güzel bir hayat geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir