AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada çiçek görmek

Kahve falında masada çiçek görmek

Kahve falında masada çiçek görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bereket ve huzur geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hayatının zorlaşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında masada çiçek gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Kahve falında masada çiçek görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında aynı masada yemek yemek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, en çetin zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masada ders çalışmak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle masada oturmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında bir masada oturmak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, haksızlık yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında masada sohbet etmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir