AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa yaptırmak

Kahve falında masa yaptırmak

Kahve falında masa yaptırmak onlara karşı zafer kazanacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında masa yaptırmak gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonra modumuz bir miktar düşebilir.

Kahve falında mobilya masa görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masaya beyaz örtü görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masanın etrafında oturmak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek masası hazırlamak iyi kısmetleri olacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında masanın üstüne çıkmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş masa görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, malını ve canını riske edeceğine inanılır.

Kahve falında dağınık masa görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında yemek dolu masa görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir