AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa başı iş görmek

Kahve falında masa başı iş görmek

Kahve falında masa başı iş görmek hayata küseceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa başı iş gördüyseniz:

  • Basit bir değişiklik geleceğinizde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında masa başı iş görmek bereketli günler geçirileceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa başında çalıştığını görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masa başında görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masa başında konuşmak hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa başında birini görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına delalettir.

Kahve falında masa başında çalışmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında masa başında oturmak aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde masa görmek arif kimselerden sayılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir