AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah masasından kaçmak

Kahve falında nikah masasından kaçmak

Kahve falında nikah masasından kaçmak üzüleceğine ve pişman olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nikah masasından kaçmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz ilginç bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında nikah masasından kaçmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nikah masasında terk edilmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giyip nikah masasına oturmak yaşanan sorunların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini nikah masasında görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nikah masasından kalkmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalettir.

Kahve falında kendini nikah masasında görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, neşeli bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında nikah masasına oturmak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında nikah masasında olmak zenginliğe kavuşacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir