AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa atmak

Kahve falında masa atmak

Kahve falında masa atmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayatının daha kolay olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa atmak gördüyseniz:

  • Farklı sonuçlar peşinde olan bir kişi size yanlış ya da olumsuz bilgi verebilir.

Kahve falında masaya yumruk atmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masa atmak sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikah masasında imza atmak derdin sona ereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına inanılır.

Kahve falında masa dolusu yemek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında masa sandalye almak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, günah işlemeyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masanın üzerinde oturmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor masa örtüsü görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat masasında görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir