AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa temizlemek

Kahve falında masa temizlemek

Kahve falında masa temizlemek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine tabir olunur.

Kahve falında masa temizlemek gördüyseniz:

  • Dikkat kilonuzda önemli oynamalar olabilir.

Kahve falında masa temizlemek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında masayı temizlemek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, güleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz masa sandalye görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında işyeri masası görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir masa görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına inanılır.

Kahve falında ders masası görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında yemekli masa görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nikah masasında terk edilmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir