AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa etrafında oturmak

Kahve falında masa etrafında oturmak

Kahve falında masa etrafında oturmak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, gözyaşı dökeceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında masa etrafında oturmak gördüyseniz:

  • Format alışılmadık olsa da, sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında masa etrafında oturmak zaaflarına kapılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında masanın etrafında oturmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, işindeki verimin artacağına işarettir.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, hayatının tamamen altüst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa etrafında toplanmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında ateşin etrafında oturmak iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evin etrafında çamur görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etrafı düzenlemek sonra kendi işini kuracağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin etrafında dolaştığını görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir