AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin etrafında dolaştığını görmek

Kahve falında kedinin etrafında dolaştığını görmek

Kahve falında kedinin etrafında dolaştığını görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, patlama noktasına geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, hastalıktan şifa bulmaya işarettir.

Kahve falında kedinin etrafında dolaştığını gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında kedinin etrafında dolaştığını görmek düze çıkacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında etrafında kediler görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına inanılır.

Kahve falında aç kedi doyurmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında aç kediyi doyurmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine delalet eder.

Kahve falında kedileri doyurmak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında evde kedinin dolaştığını görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında kediyi doyurmak ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, evine bereket geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir