AnaSayfa / Genel / Kahve falında masanın üzerinde oturmak

Kahve falında masanın üzerinde oturmak

Kahve falında masanın üzerinde oturmak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında masanın üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size sunduklarını doğru değerlendirerek daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında toplantı masasında oturmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masanın üzerinde oturmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalettir.

Kahve falında masa başında oturmak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek masasında oturmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında nikah masasında oturmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, geçimin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giyip nikah masasına oturmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, çarelere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yemek masasına oturmak makam sahibi olacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında masa etrafında oturmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir