AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat masasında görmek

Kahve falında ameliyat masasında görmek

Kahve falında ameliyat masasında görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ameliyat masasında gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen finansal başlıklı teklif, öneri veya davaetlarin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında ameliyat masasında görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ameliyat masası görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini ameliyat masasında görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ameliyat masasında yattığını görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine alamet eder.

Kahve falında ameliyat masasından kalkmak sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ameliyat masasından kaçmak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ameliyat masasında olduğunu görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir masa görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir