AnaSayfa / Genel / Kahve falında makarna haşlamak

Kahve falında makarna haşlamak

Kahve falında makarna haşlamak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, hastalığın biteceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında makarna haşlamak gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında makarna haşlamak helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantı haşlamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek haşlamak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında et haşlamak uykusuz ve halsiz düşeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında buğday haşlamak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında mısır haşladığını görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk haşladığını görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında salatalık haşlamak hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, doğru yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir