AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı açmak

Kahve falında mantı açmak

Kahve falında mantı açmak ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine yorulur.

Kahve falında mantı açmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz kendinize olan güveninizi arttırabilir.

Kahve falında mantı açmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mantı hamuru açmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıymalı mantı yapmak sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mantı çorbası görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında mantı almak işsiz ise işe gireceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında mantı yapıldığını görmek olumsuz haberler alacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı piştiğini görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolma mantı görmek giderileceğine, hasta ise bakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir