AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı makarna görmek

Kahve falında mantı makarna görmek

Kahve falında mantı makarna görmek istediği noktalara geleceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında mantı makarna gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Kahve falında mantı makarna görmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı doldurmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mantı satmak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, kazanca kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mantı açtığını görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mantı hamuru görmek zahmete düşeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hamur mantı görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin mantı yediğini görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir