AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı istemek

Kahve falında mantı istemek

Kahve falında mantı istemek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mantı istemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı oluyor ya da inat ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında mantı istemek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etli mantı yemek planların boşa gideceğine, hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kıymalı mantı yapmak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mantı çorbası içmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, alim insanlardan sayılacağına işaret eder.

Kahve falında mantı makarna görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı çorbası görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, hak yolunu bulacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ mantı görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir