AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı yaptığını görmek

Kahve falında mantı yaptığını görmek

Kahve falında mantı yaptığını görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında mantı yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı konular tekrar edebilir.

Kahve falında dolma mantı görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında pişmemiş mantı görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında mantı yaparken görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında mantı yemek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında mantı bükmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş mantı görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında mantı yaptığını görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında mantı haşlamak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir