AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur mantı görmek

Kahve falında hamur mantı görmek

Kahve falında hamur mantı görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, iyi ruh halinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında hamur mantı gördüyseniz:

  • Fikir, tecrübe ya da bilgileriniz bazı kişilerin işine yarayabilir.

Kahve falında mantı hamuru görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet eder.

Kahve falında hamur mantı görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mantı hamuru açmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet eder.

Kahve falında mantı kestiğini görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işarettir.

Kahve falında mantı yapıldığını görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kıymalı mantı yapmak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına işaret eder.

Kahve falında mantı açtığını görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir