AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı çorbası içmek

Kahve falında mantı çorbası içmek

Kahve falında mantı çorbası içmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı çorbası içmek gördüyseniz:

  • Sizi köşeye sıkıştıran kişiler veya üzerinizde baskı yaratan durumlar karşısında ileride pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında mantı çorbası içmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına inanılır.

Kahve falında mantı çorbası görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında mantı doldurmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine mantı vermek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, alim insanlardan sayılacağına delalettir.

Kahve falında çiğ mantı görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantı sıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mantı bükmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli mantı görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir