AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli mantı görmek

Kahve falında etli mantı görmek

Kahve falında etli mantı görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, daha güçlü hale geleceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına işaret eder.

Kahve falında etli mantı gördüyseniz:

  • Ya da dikkatli hareket etmemeniz sonucu bazı konular içinden çıkılmaz hal alabilir.

Kahve falında etli mantı görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine delalettir.

Kahve falında etli mantı yemek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında mantı yapmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı satmak karanlık kişilerle muhatap olacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında mantı yedirmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında kıymalı mantı yapmak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine mantı vermek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mantı açtığını görmek hayra ve esenliğe, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir