AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine mantı vermek

Kahve falında birine mantı vermek

Kahve falında birine mantı vermek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, hakkını savunamayacağına, önemli yerlere geleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında birine mantı vermek gördüyseniz:

  • Adım adım ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında mantı hamuru görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında mantı istemek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı satın almak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine yorulur.

Kahve falında mantı yapanı görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında çiğ mantı görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında mantı yemek görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıymalı mantı yapmak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında yoğurtlu mantı yemek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir