AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ mantı görmek

Kahve falında çiğ mantı görmek

Kahve falında çiğ mantı görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, mal mülk sahibi olacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında çiğ mantı gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda kafanıza göre değişiklikler yapmaya başlayacağınız, standartlarınızı yükselteceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında çiğ mantı yemek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ mantı görmek yanlış işlere girileceğine, borçların gittikçe artacağına delalet eder.

Kahve falında mantı kapatmak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Kahve falında mantı açmak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında mantı ikram etmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mantı almak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak evinin geçiminin zorlaşacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mantı yapmak çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir