AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı bükmek

Kahve falında mantı bükmek

Kahve falında mantı bükmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mantı bükmek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz biri size ihanet edebilir.

Kahve falında mantı bükmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynunu bükmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kaşık bükmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında boyun bükmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan bükmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında ip bükmek hayır getirecek bir yola girileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet eder.

Kahve falında demiri bükmek önünü göremez olacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır bükmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, rahatın yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir