AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı sıkmak

Kahve falında mantı sıkmak

Kahve falında mantı sıkmak ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, yaşamını kolaylaştıracağına inanılır.

Kahve falında mantı sıkmak gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Kahve falında mantı sıkmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında mantı kestiğini görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mantı börek görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında mantı kesmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında mantı satın almak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına delalettir.

Kahve falında çiğ mantı yemek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı kapatmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mantı görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, ruhlarına mevlit okutacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir